Pratik Yelek nedir ? Nerelerde Kullanılır ?

Pratik Yelek nedir ? Nerelerde Kullanılır ?
Pratik Yelek, Buriş İş Güvenliği firması tarafından geliştirilmiş ve üretilmiş olan işçi ve mühendis ikaz yeleklerine yeni bir soluk getiren yüksek görünürlük sağlayan hem iş hemde gündelik yaşantımızda kullanabileceğimiz bir iş yeleğidir.
 
Pratik Yelekler; Neon renklere sahip olup, üzerindeki kumaşlarda reflektörler yer almaktadır. Bu reflektörler sayesinde yüksek görünürlük sağlarlar. Turuncu, Sarı ve Turkuaz renkleri bulunur ve 3 farklı bedene sahiptir. İş Güvenliği mevzuatına uygundur.
 
Reflektörlü Şerit Pratik ikaz yelekleri; motokuryeler, bisiklet kullanıcıları, doğa ekstrem sporlar, koşu yürüyüş, dağcılar, fabrika çalışanları, fabrika ziyaretçi yelekleri ve görünürlüğe ihtiyaç duyulan bir çok alanda kullanılabilir.
 
Yüksek görünürlüklü pratik ikaz yelekleri diğer yeleklerin aksine pratiktir. Bir cebe sığabilecek formdadır. Klasik işçi yelekleri gibi terletmez. Yıkanabilir ve kıyafetlerin üzerine giyilebilir.
 
Pratik ikaz yelekleri CE Onaylıdır. Buriş İş Güvenliği web sitesi ve PratikYelek.com adresi üzerinden temin edebilirsiniz. Ayrıca Trendyol, Hepsiburada, N11 gibi pazar yerlerinden sipariş verebilirsiniz.

Dikkat: Sipariş verdiğiniz yeleklerin BURİŞ CE Onaylı orjinal ürünler olduğundan emin olunuz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.